Asianajaja Helsinki - Asianajajan tärkein tehtävä on turvata asiakkaan edut ja oikeudet. Riitojen kärjistämisen sijaan ratkaisemme ja pyrimme ennaltaehkäisemään niitä. Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaavat sen, että osaamme arvioida tilanteita ja niiden vaatimia toimia. Etsimme aina ensisijaisesti päämiehen edun mukaista sovinnollisen ratkaisun, jos se on mahdollista. Ymmärrämme jokaisen asiakkaan erityistarpeet ja teemme työtä perusteellisesti, jotta asiakkaamme saavat parhaan lopputuloksen.

Mutkaton asianajotoimisto – palvelevat asianajajat

Palvelemme yksityishenkilöitä kaikissa lakiasioissa, jotka hallitsemme. Toimistomme on tunnettu hyvästä maineesta, joka on saavutettu vuosien laadukkaalla työllä tuhansien hoidettujen juttujen kautta. Olemme ylpeitä toimistostamme ja aiomme pitää maineestamme huolta myös jatkossa.

Kanssamme on helppo tulla puhumaan. Otamme asiat haltuun aikailematta, tärkeilemättä ja tunteilematta, asioina. Asianajotoimisto Helsinki– perheasiat, perintöoikeus, rikosoikeus, riita-asiat ja hallinto-oikeudelliset asiat kuuluvat kaikki lakipalveluihimme. Otamme asiat asioina ja kohtaamme sinut yksilönä, olit sitten rikosasian vastaaja tai asianomistaja.

Ennaltaehkäise ongelmat ja kysy neuvoa ajoissa

Asianajajaan kannattaa ottaa yhteyttä heti kun sinulle tulee mieleen oikeudellinen kysymys, johon haluat löytää vastauksen. Tärkeitä asioita ei kannata jäädä miettimään yksin. Lait, niiden tulkinta ja soveltaminen, oikeuskäytännön tunteminen ja oikeudenkäynnit kuuluvat meidän perustyöhömme, jota teemme päivittäin. Lakiasioissa ei kannata luottaa vain omaan osaamiseen, jotta ei tapahdu mitään peruuttamatonta. Asianajotoimisto AEPN Helsingistä – koulutetut ja kokeneet asianajajat ja lakimiehet osaavat antaa sinulle vastauksen, johon voit luottaa.

Useimmiten tieto asiasta rauhoittaa mielen ja auttaa asioiden näkemisessä oikeissa mittasuhteissa.

Ota yhteyttä!

Asianajaja Helsinki

Helsingissä sinua palvelevat asianajaja Olli Etelämäki, asianajaja Mikael Niemi ja asianajaja Jouko Pelkonen sekä lakimies Marja Sulin.

Rikos- ja perheoikeus ovat toimistomme erikoisosaamisalueita. Kaikki asianajamme ovat suorittaneet tuomioistuinharjoittelun ja saaneet varatuomarin arvonimen. Etelämäki ja Pelkonen ovat toimistomme perustajaosakkaita. Heillä on pitkäaikainen kokemus asianajoalalta. Mikael Niemi on aloittanut toimistossa vuonna 2007 ja osakkaana hän on ollut vuodesta 2014 eteenpäin. Marja Sulin on toiminut toimistossa lakimiehenä vuodesta 2013 lukien. Toimiston sihteerinä on Johanna Kumpumäki, jolla on pitkä kokemus asianajoalalta sekä myös aiempaa kokemusta tuomioistuimesta. Johannalle kannattaa soittaa, jos kysymys on ensimmäisestä yhteydenotosta.

Ota rohkeasti yhteyttä – lakiasioita ei kannata miettiä yksin. Yhdessä selvitämme tilanteesi ja löydämme siihen etusi mukaisen ratkaisun.

Asianajotoimisto Apajalahti, Etelämäki, Pelkonen & Niemi Oy
Asianajotoimisto Helsinki

Asianajotoimisto Apajalahti, Etelämäki, Pelkonen & Niemi Oy, tuttavallisemmin AEPN – saat meiltä asiantuntevaa ja ihmislähtöistä lakipalvelua. Käytössäsi on kaikkien asianajajiemme ja lakimiestemme kokemus ja laajat verkostot. Asianajajamme ovat Suomen Asianajaliiton jäseniä.

Meillä on vuosikymmenten ja tuhansien juttujen kokemus. Toimistomme asianajajat ja lakimiehet hoitavat juttuja jatkuvasti oikeudenkäynneissä. Tutkimme ja selvitämme toimeksiantoon liittyvät asiat perusteellisesti ja tehokkaasti. Meiltä saat realistisen arvion tilanteestasi. Selvitämme myös kaikki kustannuksiin ja maksuasioihin liittyvät kysymykset. Hoidamme toimeksiantoja pääosin Helsingin alueella, mutta tarvittaessa myös valtakunnallisesti.